Bloemenwinkels.jouwweb.nl
Home » kralen bloemen

kralen bloemen

Wat u moet Kralen Bloemen maken


Er zijn een paar basisprincipes die je nodig hebt om kraal bloemen te maken. Als je al een kraal kunstenaar en maak je Zulke dingen als vriendschap knoop armbanden, mei u al een groot deel van de items.

Eerst moet je een paar kleuren van rocailles. De meeste artiesten gebruiken bloem kraal maat 10, 11 of 12 rocailles. Tsjechische kralen zijn de minst dure van de kwaliteit rocailles die vandaag beschikbaar zijn. Als je net begint te leren hoe kralen bloemen te maken, is het een goed idee om de Tsjechische kralen te gebruiken.

Als je het maken in Franse stijl bloemen, zal Tsjechische kralen goed. Als je gaat Victoriaans (of Russische of Italiano) bloemen te maken, zou je willen investeren in Toho of Miyuki kralen. Deze kralen zijn duurder, maar ze hebben een groter gat in het midden.

In het Frans technieken, de draad loopt door Elke kraal slechts een keer. In de Victoriaanse patronen, de draad kunnen passeren twee of drie keer Elke kraal, weet je dat behoefte aan extra ruimte voor de draden aan te passen door.

Je hebt een aantal groene kralen voor de bladeren en kelkbladeren, en twee of drie andere kleuren van de bloemen en meeldraden te maken. Een van de hank Elke gekleurde moet voldoende zijn om de basis te leren.

De meeste lokale ambachtelijke winkels of kraal Should Have A Few strengen op zijn minst van het juiste type kralen. Indien niet beschikbaar zijn wrongen, beginnen met een paar grote zakken kralen. Zelfs kleine kralen bloemen kan oplopen tot enkele honderden kralen per stuk.

Spoel draad en kabels als de volgende stam. Draadspoel 26 gauge of zou moeten zijn 24. Voor de bloemblaadjes, kan de draad worden goud toon of kleur afgestemd op uw kralen. Voor de groene bloemen-elementen, dan kunt u groene peddelen draad te gebruiken van het vaartuig op te slaan. Mocht glaswerk 16 gauge draad en het kan gewoon of doek bedekt.

Floral tape is een must. Een rol of twee van groene voldoende zullen zijn om te starten.

Je hebt een weinig patronen met duidelijke instructies, plus een paar foto's van het eindproduct bloem. U vindt tal van patronen en instructies online. Twee goede bloemen om u te helpen te leren kralen de technieken bloem zijn het madeliefje en de roos.

Vetersluiting voor grotere elementen, en assemblages voor grotere bloem, moet u een aantal 32-gauge wire vetersluiting. Zou je dit niet nodig totdat je beheerst de technieken van de meeste en het maken van grotere bloemen.

Als u van plan bent om uw bloemen pot, heb je een schip, een aantal niet-uithardende klei en plasticine Some Kind van de dekking voor de klei. Sphagnum mos werkt goed voor dit doel, en het ziet er erg mooi uit.

Vergeet niet de essentiƫle hulpmiddelen draad scharen, tangen voor een paar strakke draad draaien, en een liniaal. Ook interessant in kraal spinner (of Stringer kraal) en een ronde bord als je niet werkt aan een tafel. Als u wilt all-out gaan, nog wat plastic flesjes of potjes of een soort van organizer systeem in hemostat voor het houden van strakke draden, en een tang met plastic kaken voor het richten gegolfde draad.zonnebloem