Bloemenwinkels

rode rozen Terwijl uw tuin en lokale boeren 'markt vol met bloemen, bloemen om ervan te genieten op uw herfst en winter decoreren.

Voor het behoud van uw bloemen, moet u de volgende materialen:

1e Schone containers met strakke deksels (tenminste 6-8 cm diep), bijvoorbeeld, emmers van consumptie-ijs

2e Grote doos Borax kristallen

3e Kleine trechter

4e Theelepel

5e Tandenstokers

6e Verschillende soorten tuin bloemen.

route     

Gesneden uit het vroege stadium van knop bloem volledig open. Houd in gedachten dat de bloem, die in de buurt aan het einde van je cyclus niet goed worden opgeslagen. Vermeld als de dichtheid van bloemen. Pannen, papaver en boterbloem en enkele andere eenvoudige bloemblaadjes kunnen samen worden gedroogd. Anjers en rozen bij elkaar te openen. Rose knoppen moeten worden gedroogd met een andere strakke knoppen.

Schud elke bloem om ervoor te zorgen dat alle fouten dakloos zijn. Snijd de onderkant van de bloem-inch steel. Verwijder alle bloemblaadjes, die kunnen worden beschadigd.

Op de bodem van de schotel en giet er een half-inch Borax. Settle bloempot met een stok in de kristallen. Bloemen mag niet in aanraking met elkaar of de container kant.

Met behulp van een lepel, zorgvuldig verspreid over alle bloemen en kristallen omheen. Zorg ervoor dat u een van de bloemblaadjes, die kan worden aangepast door het toevoegen van meer Borax voor / door plekken te ondersteunen. Na ongeveer een half-inch kristallen op de bloemen, gebruik maken van een trechter gieten de kristallen gelijkmatig tank zo lang als twee centimeter van de top en alle bloemblaadjes volledig bedekt zijn.

Na drie weken, dan is het veilig voor uw bloemen. Sommigen kunnen klaar om te worden verwijderd, en sommigen kunnen meer droogtijd nodig hebben. Schep weg de bovenste laag. Met behulp van een lepel of je handen, verwijder de bloemen. Niet de bloemblaadjes. Houd de bloem door de steel, zeer, zeer voorzichtig te verwijderen verliet de kristallen.

Anjers, rozen, en allerlei knoppen kan het langer duren om te drogen. Als de bloem droog is, zal het een transparante look over. Als de bloemen zijn een sterke geur kan zelfs blijven sommige van die geur.

Dit proces kan worden gebruikt om de fysieke toestand, en bloemen van de andere speciale gelegenheden te houden.

Wanneer je de bloemen van borax, een zeef te verwijderen, giet de kristallen op de bladeren of bloemblaadjes die u hebt verloren te verwijderen. Plaats gezeefde kristallen terug in de emmer, laat de deur een paar dagen. Roer af en toe om ervoor te zorgen de kristallen worden gedroogd in de lucht. Plaats een emmer deksel en bewaar op een koele en droge plaats totdat klaar om de volgende partij van bloemen droog. Ze kunnen worden hergebruikt 3-5 keer.

Maak jouw eigen website met JouwWeb